Forum

Viser 1 til 1 (1 i alt)

Re: Evaluering af dpLan 2015

Psy

Psy
327 indlæg

Hej DoPe

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive til os.

Vi har haft evalueringsmøde, hvor dit indlæg har været en del af agendaen. Derfor får du først svar nu.

Tak for de positive input. Efter at vi har fået den fine Fiber forbindelse og Sorø ikke vælger at lave vedligeholdelse samtidig med dpLan kører det perfekt! Crew'et fik vokseværk og der er kommet en masse nye idéer til som jeg håber vi kan få gavn af. Vi samles fysisk til sommer, hvor tankerne for dpLan 2016 (20 års jubilæum) drøftes - Det skal være stort og godt!

Dine negative input:
1. Vi har haft meget snak om hvor mange mange konkurrencer vi skulle have. Det er altid lidt af et puslespil fordi vi aldrig helt kan sige hvor populære de er - samtidig har vi som sagt en del nye i crewet og ifm afviklingen trak det lidt ud. Konklussionen kan blive af man ændre på setup'et for den enkelte konkurrence, hvis man ønsker så mange konkurrencer til dpLan. Omvendt kan vi også satse på 2-3 store konkurrencer. Det er noget vi vil drøfte videre i Crew
2. CS:GO blev håndteret af en ny fra Crewet, men vi må indrømme at vi dog havde troet på at kampene kunne blive hurtigere overstået. Placeringen af konkurrencen blev drøftet mange gange - vi er nu en erfaring rigere og det må vi tage til os.
3. Overraskelseskonkurrencen havde ikke faste rammer - Derfor blev den lidt "on the fly". Vi har især brugt tid på at drøfte dette og det er klart at reglerne skal være klare både for deltagere og crew. Vi er ofte længere om at finde på overraskelseskonkurrencen da den skal være opfindsom - vi var for længe om ideen og derfor blev rammerne ikke defineret tydeligt nok. Dette gav sig så udslag i at afviklingen kunne have været bedre udført.

Det beklager vi.

Tak for stats til CS - Det er der nok mere end en som kunne tænke sig at kigge lidt på smiling

De bedste hilsner
dpLan Crewet

Skrevet 09-05-2015 15:08:07
0 Svar