dplan-2018.png

dpLan 2018 - Too many connections

dpLan 2018 | Program | Konkurrencer | Sponsorer

Tilmelding | Tilmeldte

Computerspil gør unge gode til engelsk

-

For mange gamere er dette ikke en nyhed - men blot et fact - Nu er der dog dokumenteret forskning som bekræfter at gaming gør dit engelske bedre og øger dit ordforråd!

Et forskerhold i Norge har undersøgt engelsk egenskaberne hos gamere og har kunne dokumentere at, det at spille computer øger ens engelske ordforråd og gør dig bedre til sproget.

Dette overrasker ikke crewet bag dpLan!

Vi har i lang tid kunne se unge udvikle deres engelsk kundskaber år for år, når de deltager til dpLan. Ud over at spillene er på engelsk, så møder man via nettet også andre der spiller samme spil. Her kommunikerer man sammen om spillet. Dette foregår oftest på engelsk. Det foregår både via chat og voice (Fx Skype eller spillets eget system)

I virkeligheden handler det om at, have en interesse for noget. Har man det, så investerer man mere tid og energi i det. Om det er heste, model tog eller computerspil gør ikke den store forskel. Det vigtigste er at forældrene bakker op og lytter med på udviklingen.

Når dit barn beder om en ny computer pga et ny spil som kræver mere, er det altså ikke kun en investering i leg og tidsfordriv. Hvis en computer opgraderes, så man kan spille med i de rette spil, er der også investeret i dit barns sprogudvikling.

 

Lidt mere til sagen:

Ud af dpLan's eksisterende og tidligere crew, er der bl.a. Ingenører, programmører, lærer,, politi og kommunikationsfolk. Om nogen må dpLan crew siges at være gamere. Et andet ord der også passer er "nørder" :)

 

Kilder:

forskning.no

Videnskab.dk

 

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kunne skrive kommentarer. Log ind