dplan-2018.png

dpLan 2018 - Too many connections

dpLan 2018 | Program | Konkurrencer | Sponsorer

Tilmelding | Tilmeldte | Discord

Tip en 13'er

tip-13-logo_162x162.png

Tip en 13'er er en dplan tradition, hvor man får 13 svære nørdede spørgsmål, hvor der er tre svarmuligheder til hvert spørgsmål.

Regler og betingelser

Konkurrencen bliver kørt som en Kahoot, hvilket er en tjeneste, hvori man kan afholde konkurrencer. Man kan deltage både på hjemmesiden eller gennem den app, der hedder Kahoot, som findes i Appstore og på Google Play. Kahoot fungerer på den måde, at spørgsmålene bliver vist på storskærmen, og man svarer på enten sin computer eller på sin mobile enhed. Det anbefales at hente appen til telefonen, da det gør at man lettere kan følge med på storskærmen mens komkurremcen afholdes.

Et spørgsmål kan bestå både af tekst samt billeder, hvorfor det er vigtigt at kunne se storskærmen.

Der vil som altid være 13 spørgsmål, hvor man har 20 sekunder til at besvare hvert spørgsmål. Hvert svar giver kun point ved rigtigt svar, men der gives flere point ved hurtig besvarelse. Vinderen er den deltager med flest point, når alle 13 spørgsmål er besvaret.

Der bliver ikke sat begrænsninger på internet eller spørgsmål til sidemanden, men der er kun én præmie til vinderen, så det hjælper ikke at arbejde sammen. Dette er en enkeltmands konkurrence.

 

Ansvarlig

Svarene

Vindere og præmier

Personen med flest point præmieres med følgende.