dplan-2018.png

dpLan 2018 - Too many connections

dpLan 2018 | Program | Konkurrencer | Sponsorer

Tilmelding | Tilmeldte | Discord

Om dpLan

Regler

Hvad skal jeg huske på, når jeg deltager til et DPlan?

§ 1. Der vil være skraldespande / poser ved enden af bordene, så ryd op efter dig selv. Rygning er ikke tilladt indenfor. Vi vil sørge for et særligt område udenfor til dette.

§ 2. Det er ikke tilladt at indtage alkohol eller stoffer under partiet. De eneste tilladte opkvikkende midler er kaffe eller energidrik.

§ 3. Tyveri vil blive meldt til politiet.

§ 4. Det er ikke tilladt at have eksterne forstærkere og store højtalere medbragt til partiet, da partiet selv har lydanlæg som der vil blive gjort brug af. Hvis du ønsker at høre lyd fra din pc, skal det være igennem hovedtelefoner.

§ 5 Al form for hacking, spoofing, spamming eller anden ulovlig båndbredde slugende aktivitet er ikke tilladt.

§ 6 Det er ikke tilladt at bruge andre eksterne strømslugende apparater, så som toastmaskiner, brødristere, kaffemaskiner, elkedler og lignende.

§ 7 Hvis et evt. strømnedbrud er forsaget af en deltagers medbragte defekte udstyr, tilsluttede el-udstyr som nævnt i § 6 eller ved at vedkommende hælder væske i en maskine, der udløser fejlstrømsrelæet eller afbryder sikringer vil DPlan ikke være ansvarlig for evt. skader på hardware eller datatab.

§ 8 dpLan kan ligeledes ikke holdes ansvarlig for skader på hardware eller for tab af data forårsaget af andre end de i § 7 nævnte tilfælde.

§ 9 Det er kun tilladt at medbringe en lovlig PC.

DPlan tager afstand fra piratkopiering!!!

§ 10 DPlan er for børn og unge i Ungdomsskolen, der må derfor ikke deles, afspilles eller på anden måde spredes pornografisk materiale ved vore parties - Vi ser meget skarpt på denne regel - Overtrædelse af denne regel kan medføre øjeblikkelig bortvisning uden refundering af indgang.

§ 11 Deltagere til DPLan skal gå i 7. kl./fyldt 14 eller højere for at kunne deltage.

§ 12 Børn og spædbørn under 14 eller 7. kl må ikke medtages til DPLan events iht. § 11

§ 13 Der må ikke medbringes dyr eller kæledyr.

§ 14 Crew må flytte deltagere i pladsreservationen, såfremt en enkeltperson eller 2 sidder og fx optager en række med 5. Vi vil dog altid sigte efter at fastholde folks reserverede pladser.

- Regler på denne side skal overholdes. Hvis ikke, kan det medføre bortvisning - ved overtrædelse af § 9 kan dette ske øjeblikkeligt og uden varsel. Det er ikke muligt at få refunderet betaling, hvis man har overtrådt en regel der medfører bortvisning.