noxer
Profil

noxer

Medlem siden:

Søg i medlemmer

  
73

Indlæg

Viser 1 til 4 (4 i alt)

Re: betaling

Jeg kan se at du er blevet registreret som betalt igår. Vi beklager forsinkelsen
Venlig hilsen
NOxER
Skrevet 16-03-2018 12:09:49

Re: Evaluering DPLAN 2012

Tak for din evaluering beringtom.

Vi vil meget gerne høre fra dig hvis du får nogle ideer til, hvordan vi bedre kan inddrage folk der ikke spiller de "officielle" spil.

Vi gør allerede en del for at gøre det godt for alle, der er bla. derfor vi altid har konkurrencer i tip en 13'er, bomberman, overraskelse, og et konsol spil.
samtidig har vi tilbud som konsol og bordfodbold.
Men vi vil jo altid gerne gøre det bedre, og det vil vi selvfølgelig for søge påwink

Ang åbning af porte: Skolen kræver af os at vi har en DHCP server med Firewall, for at vi må låne internet forbindelsen, så det er ikke en løsning at åbne alle porte.
Alle porte, der havde det mindste at gøre med de spil der blev spurgt til, blev åbnet i løbet af forholdsvis kort tid. Problemet i forhold til de spil, er at skolen åbenbart ikke har åbnet for de porte og vi havde derfor ikke adgang til at ændre det.
Det er selvfølgelig et issue vi vil tage op til næste år og forsøge at forbedre, men skolens IT afdeling er desværre lidt tung at danse med.
Skrevet 11-04-2012 14:14:55

Re: Evaluering DPLAN 2012

Tak for din fine evaluering smiling

Dine forslag til ændringer vil helt klart blive taget til overvejelse.
ang. bomberman, så var den faktisk på storskærm, kampen var bare forholdsvist hurtigt afgjort.

Vi glæder os til at se dig igen til næste år

-NOxER
Skrevet 08-04-2012 21:04:05

Supplement til de to foregående.

Ang. folk der kun kommer for at spille konkurrence i CSS. Vi i dplan brander os ikke på at afholde et lan-party hvor vi har store præmier, (På det punkt kan vi ikke følge med de større turneringer), så hvis det er for præmiernes skyld man kommer, kan det formegentlig ikke betale sig. Derimod har vi i mange år virkelig lagt vægt på at vi afholder et hyggeligt lan-party hvor der er plads til alle. Derfor sørger vi også for at arrangere nogle konkurrencer hvor mere ny-tilkomne spillere kan være med.
Da der skal være plads til alle, er dem der meget gerne vil spille CSS og deltage i en konkurrence i det, meget velkomne til arrangere en sådan konkurrence, og som Psy! skriver: "hvis i er ude i godt tid kan det godt blive skrevet ind i programmet og vi har måske en chance for at finde en præmie".
Håber at der vil være stor deltagelse fra Royal på trods af at VI ikke afholder en konkurrence i CSS, da vi håber i også synes at det er et hyggeligt party, og i her ser muligheden for selv at arrangere en CSS turnering der ikke er styret af en flok amatører inde for det felt wink

Til DoPe: Jeg har svært ved at tage din argumentation seriøst, da den ikke indeholder noget konstruktivt. Vi er som altid åbne for konstruktiv kritik, med gode argumenter, men et vredes-udbrud er sjældent særlig konstruktivt. Et godt råd fra min side: Hvis du er utilfreds med noget, så skriv det ned og lad der gå en dags tid, før du igen tager det frem redigerer det og så poster det. Så vil folk formegentlig tage dig mere seriøst og rent faktisk kunne se dine argumenter.
Du må gerne afholde en konkurrence i HoN hvis du vil, sidste år var der også nogle der afholdte en konkurrence i LoL.
Skrevet 15-01-2012 19:50:00