Til forældrene.

Nogle forældre er nervøse over at skulle sende deres børn afsted til netparty – det forstår vi udmærket godt. Der er mange mennesker og får de unge mennesker spist rigtigt og sovet nok i løbet af en weekend? Alle os der står for dpLan, har selv spillet computer fra helt unge af og har selv været deltagere til flere  netpartyer, som gør at vi har lavet vores eget på en helt anden måde. Vi har derfor her samlet lidt information, som forhåbentligt kan gøre at i roligt kan aflevere jeres børn til en af de fedeste oplevelser som computerspiller – nemlig et netparty.

Mad.

Vi har til dpLan en fast aftale med Henrik Slagter, som er byens lokale slagter om, at han levere ordentlig mad til vores deltagere. Maden er et tilvalg når man købet billet og kan fås til indkøbspris. Maden dækker over aftensmad fredag og lørdag samt middagsmad om lørdagen. Aftensmaden kan f.eks. bestå af biksemad, lasagne, Gullash eller sammenkogt ret. Middagsmaden er bestående af Henriks hjemmelavet burgere, med et bredt udvalg af indhold. Der er altså ingen undskyldning for at de unge mennesker ikke får ordenligt mad til dpLan.

Usunde / alkoholiske drikke.

Der er ofte stor snak i medierne om energi drik og de negative følger det har på de unge mennesker. Vi har derfor taget en beslutning om, at vi ikke vil sælge energidrik til dpLan. Vi har dog ikke forbudt deltagerne i selv at medbringe energidrik. Al indtag af drikke med indhold af alkohol samt indtag af stoffer er forbudt til dpLan og medfører øjeblikkelig bortvisning.

Sovemuligheder.

Til dpLan er der rig mulighed for at få sovet. Vi stiller separate lokaler til rådighed, så dem der ønsker at sove, har mulighed for det. Der er løbende en vagt der går rundt og sørger for ro og orden gennem natten. Vi anbefaler også at man medbringer soveudstyr, luftmadras og sovepose – så man har muligheden for at få sovet.

Brandrisiko.

Det er ingen hemmelighed, at når man samler så mange mennesker og computere – kan der opstå potentielt farlige situationer. Vi har dog taget mange forholdsregler. Blandt andet er alt vores el delt op i små områder, hvilket sikre at der ikke kommer nogen overbelastning på nogen af de elektriske installationer. Derudover har vi også en vagt der løbende går og tjekker brandveje, for at sikre alle flugtveje er åbne gennem hele dpLan.

Voksne.

Der er altid voksne tilstede, når vi afholder vores events. Vi har endda indkøbt nogle meget synlige trøjer, så alle kan få øje på os voksne. Så skulle der ske et uheld, der er noget hardware der ikke virker eller det er noget så naturligt som hjemve – så er der altid mulighed for at få fat i en af os voksne. Vi anbefaler også, at i forældre går med jeres børn op og hilser på os ved indgangen – det er vores erfaring at det ikke efterfølgende er så farligt at spørge om hjælp.

Særlige behov eller hensyn.

Skulle dit barn have behov for ekstra hjælp af nogen slags, er vi også behjælpelige her. Skulle der være behov for opbevaring af medicin eller særlig mad i forbindelse med allergi, så kontakt os inden netpartyet og vi finder en løsning.

Hvis det er noget som I som forældre gerne vil have afklaret eller spørge om, så tøv ikke med at tage kontakt til os – gerne via Facebook. Ellers kan i finde vores kontakt oplysninger under fanen kontakt.

Kontakt os på facebook

Guide fra hallen til butikstorvet i Dianalund

dpLan’s regelsæt.

Til dpLan vægter vi fællesskab, sammenhold og ordenlig opførsel meget højt.
Derfor har vi et sæt regler vi forventer at alle vores deltager lever op til.

Du kan læse vores reglerne under fanen “Regler

Facebook Nyheder

3 days ago

dpLan.dk

Vidste du godt at det ikke kun er pc gamere der kan komme til dplan.?

Vi byder også meget gerne konsol spillere velkomne. Men du skal skynde dig, vi har KUN 33 billetter tilbage nu. 😱

Vores Fortnite konkurrence er for resten også for begge grupper af spillere, så selvom du har konsol - så synes vi stadig du skal komme med op til 48 timers hygge i Holberghallen.

Tilmeld dig dplan 2019 allerede i dag, snart er det for sent. Du kan gøre det her:
www.dplan.dk

#hygge #dplan #dianalund #bedreendpåskefrokost #sesvi #esport
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

dpLan.dk

- !!BREAKING NEWS!! -
Vi tør næsten ikke sige det højt, men nu gør vi det altså alligevel - VI FÅR VORES EGEN INTERNETFORBINDELSE TIL DPLAN 2019!!!

De sidste par år har vores internet forbindelse været et problem til dplan. Vi har i flere år kørt på skolens internetforbindelse, men den er af logiske årsager begrænset med sikkerhed og ip adresser. Vi har derfor presset på for at få vores egen forbindelse lagt ind i hallen OG DEN ER GRAVET OP TIL HALLEN I DAG!!!

Vi får nu vores egen 1000/1000mbit med hele 16 ip adresser - no more ip ban og VPN forbindelser!! 💪

Har du ikke tilmeldt dig på grund af de tidligere problemer med internettet, ja så er det ikke længere end undskyldning.

Bestil din billet her:
www.dplan.dk

#danmarkshyggeligste #numedegenforbindelse #vierlykkelige #bedreendpåskefrokost #NUGLÆDERVIOSENDNUMERE!
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

dpLan.dk

Så er der kun en måned til dplan 2019 går i gang. Er det første gang du skal med til lan eller er det bare længe siden du har været det - så har vi lavet en lille huskeliste, så du kan se hvad der er vigtigt at huske at have med.

Et lille men vigtigt udpluk fra listen:

Billet (hvis du har den på telefonen er det også fint)
Computer
Skærm
Mus / mussemåtte
Tastatur
Batterier til trådløst mus/tastatur
Headset
Produkter til personlig pleje (vi er i en sportshal med omklædningsrum og bad, hvis du selv er ligeglad - så gør det for vores andres skyld) :)

I kan se hele huskelisten på vores hjemmeside:
https://dplan.dk/netpartyer/dplan-2019/huskeliste/

Er du endnu ikke tilmeldt, så skal du snart skynde dig - tilmeld dig på:
www.dplan.dk

#danmarkshyggeligste #gaming #esport #dianalund #dur #bedreendpåskefrokost #viglæderos
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

dpLan.dk

God stemning til dpLan 2019 - med lys!

Powerlight.dk leverer lys til årets LAN. Lys kan gøre meget ved oplevelsen og med Powerlight, er vi helt sikre på at det kun kan blive godt.

Book dit lys, DJ eller musik udstyr her: https://powerlight.dk/ og støt lokalt!

Du kan stadig nå at få billet til dpLan 2019 - men du skal skynde dig og det er ikke bare noget vi siger. Der er kun 43 billetter tilbage!

Tilmeld dig her:
https://dplan.dk/netpartyer/dplan-2019/billetter/

De bedste hilsner
dpLan Crew'et
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

dpLan.dk

FUN FACT! Alle skal jo starte et sted og Finn "Karrigan" Andersen, har tilsyneladende "startet" sin karriere til dplan. Vi har fået et tip om at Karrigan - ja den Karrigan der tidligere har spillet for Astrallis, Mousesports og Faze Clan, har deltaget i dplan i begyndelsen af 00erne. Ikke nok med at han deltog, han vandt også CS konkurrencen dengang, så vinderne af vores CS:GO konkurrence kommer i fint selskab. :)

Vil du også med til dplan, så skal du skynde dig - for vi har allerede solgt mere end 65% af alle billetterne.

Se mere om dplan og tilmeldig dig på www.dplan.dk.
... See MoreSee Less

View on Facebook