Sponsorer til dpLan

Ung sorø
Fast samarbejdspartner

Ung Sorø, er Sorø kommunes ungdomsskole og har siden starten været en stor del af dplan. Det er gennem dem at vi har adgang til hallen og meget af det udstyr vi anvender. Vi er glade for et så langt samarbejde.

Fast samarbejdspartner

Vision gaming leverer computere og hardware i topkvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi har i flere år været heldige at have vision gaming som fast sponsor.

Henrik slagter
Fast samarbejdspartner

Henrik slagter har gennem flere år leveret god og sund mad – til dplan. Maden bliver leveret til fornuftige priser, så vores deltagere kan få ordentlig mad. Hvis du skal bestille fra Henrik, skal du være ude i god tid – han har travlt.

ggx-logo-2021
Sponsor 2022

GoGrafix leverer professionelle grafiske løsninger på alle tænkelige måder

corsair-white-text
Sponsor 2022

Corsair laver topkvalitets hardware til den kræsne gamer. Det levere nogle af markedet bedste ram, tastaturer, mus og keyboards og meget af det er der lys i, massere af lys!

powerlight.dk
Sponsor 2022

Powerlight.dk leverer lyd og lys til enhver lejlighed og har med mere end 15 års erfaring altid en idé til hvordan dit event bliver perfekt med de rette toner og den rigtige belysning!

MM Action - Legetøj til billige priser
Sponsor 2022

MM Action giver dig alt i legetøj til både store og små med alt lige fra små  sjove gadgets til kæmpe ATV’er, trampoliner og elbiler.

MM Action leverer for mere end 4000kr præmier til dpLan 2020

Sponsor 2020
Sponsor 2020
Sponsor 2020
Sponsor 2020

Bliv sponsor af dplan.

Går du med tankerne om at støtte et lokalt projekt, som kører efter non-profitprincippet og vil du gerne have promovering med aftalen, så tøv ikke med at henvende dig til dplan.

Vi er en lille men flittig gruppe, der flere gange om året arrangerer netpartyer i et fast samarbejde med Ung Sorø. Vores primære målgruppe til vores events er 13-18 årige. Vores netpartyer bliver besøgt af computerspillere fra hele landet, selvom vi gør meget ud af det lokale. Det største event vi har ligger i påsken hvert år og besøges årligt af 200 computerspillere fra 13 år og op. Der er 3 gange om året også mindre events, hvor vi har mellem 35-50 besøgende pr gang.

Hvad får du ud af et sponsorat.

Det vi kan tilbyde dig som sponsor er promovering, ikke blot til vores faste målgruppe, men til store dele af Vestsjælland.

Sociale medier.

Vores opslag på sociale medier bliver set af mere end 10,000 hver gang og opslagene bliver delt i flere lokale grupper og esports grupper. Så der er stor synlighed når vi ligger opslag op. Vores primære aktivitet sker månederne op til eventet.

Markedsføring til eventet.

Der er i forbindelse med sponsorater mulighed for at udlevere markedsføringsmateriale i hallen og fremvise diverse bannere, plakater etc.

Hvilken størrelse sponsorater ønsker vi?

Vi har ingen minimumsgrænse for sponsorater og samarbejde. Vi ønsker så bredde og gode samarbejder som muligt.

Er der noget specifikt du mener vi kan gøre for dig og din virksomhed så tøv ikke med at henvende dig, så tager vi en snak om en løsning.