Sponsorer til dpLan 2019

Ung sorø
Fast samarbejdspartner

Ung Sorø, er Sorø kommunes ungdomsskole og har siden starten været en stor del af dplan. Det er gennem dem at vi har adgang til hallen og meget af det udstyr vi anvender. Vi er glade for et så langt samarbejde.

Fast samarbejdspartner

Vision gaming leverer computere og hardware i topkvalitet og til konkurrencedygtige priser. Vi har i flere år været heldige at have vision gaming som fast sponsor.

Fast samarbejdspartner

Henrik slagter har gennem flere år leveret god og sund mad – til dplan. Maden bliver leveret til fornuftige priser, så vores deltagere kan få ordentlig mad. Hvis du skal bestille fra Henrik, skal du være ude i god tid – han har travlt.

Sponsor 2019

esport shoppen har af flere gange sponsoreret dplan, både de store og de små. Esportshoppen sælger gamer udstyr til den prisbeviste gamer, der ikke vil give for mange penge for sit udstyr.

Sponsor 2019

Diana Radio har af flere gange i 2018 sponsoreret præmier og giveaways til både vores store event og de små. Diana Radio levere elektronik, med mulighed for montering af deres personale og de har eget værksted til reparation af stort set al elektronik.

uv print
Sponsor 2019

Custom UV print er blevet sponsorer til dplan 2019. CUV laver specialt designet kabinetter til streamere, youtubere eller kræsne gamere, der gerne vil have noget ingen andre har.

Sponsor 2019

Billetsalg.dk har sørget for et godt og stabilt system til salg af vores billetter. Systemet er blevet designet præcis efter vores ønsker og til en rigtig god pris, der har sørget for at billetprisen har været holdt i et fornuftigt niveau.

parken
Sponsor 2019

Game Time Parken er en professionel netcafe som har mere end 300 pladser. De er mulighed for mange gode timer med gaming, hvis man gerne vil være i nye omgivelser og møde andre mennesker også på hverdage.

corsair
Sponsor 2019

Corsair laver topkvalitets hardware til den kræsne gamer. Det levere nogle af markedet bedste ram, tastaturer, mus og keyboards og meget af det er der lys i, massere af lys!

powerlight.dk
Sponsor 2019

Powerlight.dk leverer lyd og lys til enhver lejlighed og har med mere end 15 års erfaring altid en idé til hvordan dit event bliver perfekt med de rette toner og den rigtige belysning!

Bliv sponsor af dplan.

Går du med tankerne om at støtte et lokalt projekt, som kører efter non-profitprincippet og vil du gerne have promovering med aftalen, så tøv ikke med at henvende dig til dplan.

Vi er en lille men flittig gruppe, der flere gange om året arrangerer netpartyer i et fast samarbejde med Ung Sorø. Vores primære målgruppe til vores events er 13-18 årige. Vores netpartyer bliver besøgt af computerspillere fra hele landet, selvom vi gør meget ud af det lokale. Det største event vi har ligger i påsken hvert år og besøges årligt af 200 computerspillere fra 13 år og op. Der er 3 gange om året også mindre events, hvor vi har mellem 35-50 besøgende pr gang.

Hvad får du ud af et sponsorat.

Det vi kan tilbyde dig som sponsor er promovering, ikke blot til vores faste målgruppe, men til store dele af Vestsjælland.

Sociale medier.

Vores opslag på sociale medier bliver set af mere end 10,000 hver gang og opslagene bliver delt i flere lokale grupper og esports grupper. Så der er stor synlighed når vi ligger opslag op. Vores primære aktivitet sker månederne op til eventet.

Markedsføring til eventet.

Der er i forbindelse med sponsorater mulighed for at udlevere markedsføringsmateriale i hallen og fremvise diverse bannere, plakater etc.

Hvilken størrelse sponsorater ønsker vi?

Vi har ingen minimumsgrænse for sponsorater og samarbejde. Vi ønsker så bredde og gode samarbejder som muligt.

Er der noget specifikt du mener vi kan gøre for dig og din virksomhed så tøv ikke med at henvende dig, så tager vi en snak om en løsning.

Facebook Nyheder

3 days ago

dpLan.dk

Vidste du godt at det ikke kun er pc gamere der kan komme til dplan.?

Vi byder også meget gerne konsol spillere velkomne. Men du skal skynde dig, vi har KUN 33 billetter tilbage nu. 😱

Vores Fortnite konkurrence er for resten også for begge grupper af spillere, så selvom du har konsol - så synes vi stadig du skal komme med op til 48 timers hygge i Holberghallen.

Tilmeld dig dplan 2019 allerede i dag, snart er det for sent. Du kan gøre det her:
www.dplan.dk

#hygge #dplan #dianalund #bedreendpåskefrokost #sesvi #esport
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 days ago

dpLan.dk

- !!BREAKING NEWS!! -
Vi tør næsten ikke sige det højt, men nu gør vi det altså alligevel - VI FÅR VORES EGEN INTERNETFORBINDELSE TIL DPLAN 2019!!!

De sidste par år har vores internet forbindelse været et problem til dplan. Vi har i flere år kørt på skolens internetforbindelse, men den er af logiske årsager begrænset med sikkerhed og ip adresser. Vi har derfor presset på for at få vores egen forbindelse lagt ind i hallen OG DEN ER GRAVET OP TIL HALLEN I DAG!!!

Vi får nu vores egen 1000/1000mbit med hele 16 ip adresser - no more ip ban og VPN forbindelser!! 💪

Har du ikke tilmeldt dig på grund af de tidligere problemer med internettet, ja så er det ikke længere end undskyldning.

Bestil din billet her:
www.dplan.dk

#danmarkshyggeligste #numedegenforbindelse #vierlykkelige #bedreendpåskefrokost #NUGLÆDERVIOSENDNUMERE!
... See MoreSee Less

View on Facebook

6 days ago

dpLan.dk

Så er der kun en måned til dplan 2019 går i gang. Er det første gang du skal med til lan eller er det bare længe siden du har været det - så har vi lavet en lille huskeliste, så du kan se hvad der er vigtigt at huske at have med.

Et lille men vigtigt udpluk fra listen:

Billet (hvis du har den på telefonen er det også fint)
Computer
Skærm
Mus / mussemåtte
Tastatur
Batterier til trådløst mus/tastatur
Headset
Produkter til personlig pleje (vi er i en sportshal med omklædningsrum og bad, hvis du selv er ligeglad - så gør det for vores andres skyld) :)

I kan se hele huskelisten på vores hjemmeside:
https://dplan.dk/netpartyer/dplan-2019/huskeliste/

Er du endnu ikke tilmeldt, så skal du snart skynde dig - tilmeld dig på:
www.dplan.dk

#danmarkshyggeligste #gaming #esport #dianalund #dur #bedreendpåskefrokost #viglæderos
... See MoreSee Less

View on Facebook

1 week ago

dpLan.dk

God stemning til dpLan 2019 - med lys!

Powerlight.dk leverer lys til årets LAN. Lys kan gøre meget ved oplevelsen og med Powerlight, er vi helt sikre på at det kun kan blive godt.

Book dit lys, DJ eller musik udstyr her: https://powerlight.dk/ og støt lokalt!

Du kan stadig nå at få billet til dpLan 2019 - men du skal skynde dig og det er ikke bare noget vi siger. Der er kun 43 billetter tilbage!

Tilmeld dig her:
https://dplan.dk/netpartyer/dplan-2019/billetter/

De bedste hilsner
dpLan Crew'et
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 weeks ago

dpLan.dk

FUN FACT! Alle skal jo starte et sted og Finn "Karrigan" Andersen, har tilsyneladende "startet" sin karriere til dplan. Vi har fået et tip om at Karrigan - ja den Karrigan der tidligere har spillet for Astrallis, Mousesports og Faze Clan, har deltaget i dplan i begyndelsen af 00erne. Ikke nok med at han deltog, han vandt også CS konkurrencen dengang, så vinderne af vores CS:GO konkurrence kommer i fint selskab. :)

Vil du også med til dplan, så skal du skynde dig - for vi har allerede solgt mere end 65% af alle billetterne.

Se mere om dplan og tilmeldig dig på www.dplan.dk.
... See MoreSee Less

View on Facebook